Fiets opfrislessen voor senioren in Enkhuizen

24 dagen geleden gepubliceerd

Team Sportservice organiseert drie fiets opfrislessen voor senioren in Enkhuizen. De lessen zijn geschikt voor fietsers van elk niveau, van mensen die ‘niet meer durven’ tot degenen die zichzelf ‘eigenlijk nog wel in het verkeer redden’.

Aandacht voor veiligheid

Bewegingsagoog en fietsdocent Ramon Kolenberg van Team Sportservice begeleidt de lessen. De lessen worden in kleine groepen georganiseerd om iedereen voldoende aandacht te bieden. Er is speciale aandacht voor mensen met verkeersangst. Daarnaast wordt er informatie gegeven over de fietshelm, fietsspiegel en andere hulpmiddelen voor veiligheid. Bij grote interesse worden de deelnemers verdeeld over meerdere groepen.

Lesdetails

De lessen vinden plaats op woensdagmiddag 3, 10 en 17 april van 15:00 - 16:00 uur. De locatie is de parkeerplaats bij Sportpark Het Rietbos, De Gouw 3, 1602 DN Enkhuizen, bij de entree van de Enkhuizer Tennis Club E.T.C.

Aanmelden en kosten

De kosten voor de lessen bedragen 5 euro per persoon per keer, inclusief koffie of thee. Het lesgeld voor drie lessen moet contant worden betaald aan de lesgever bij de eerste les. Deelname is op eigen risico en je gebruikt je eigen fiets.

Over Team Sportservice

Team Sportservice zet zich in voor de maatschappelijke waarde van sport en bewegen. De organisatie streeft ernaar dat ieder mens maximaal profiteert van de positieve effecten van sport en bewegen, op het gebied van plezier, mentale en fysieke gezondheid en het bieden van een sociaal netwerk.