Inschrijving Huttendorp Enkhuizen 2024 geopend vanaf 2 april

4 maanden geleden gepubliceerd

Vanaf 2 april kunnen kinderen zich inschrijven voor Huttendorp Enkhuizen 2024. Het evenement vindt plaats van maandag 22 juli tot en met donderdag 25 juli. Inschrijven is mogelijk via een formulier op de website van Welwonen.

Wie kunnen er deelnemen?

Huttendorp heeft plaats voor 270 Enkhuizer kinderen van 6 jaar tot en met de leeftijd van kinderen in groep 8. De inschrijvingen lopen van 2 april tot en met 21 april. Als er te veel aanmeldingen zijn, wordt er geloot. Rond 1 mei krijgen alle inschrijvers bericht.

Activiteiten

Huttendorp is een week vol creativiteit waarbij kinderen met oud materiaal zoals pallets hun eigen hutten bouwen. Naast het bouwen zijn er ook andere knutsel- en spelactiviteiten rondom het thema van het jaar. Dit jaar vindt Huttendorp plaats op het Wilhelminaplantsoen.

Praktische informatie

Huttendorp duurt vier dagen, elke dag van 10.00 tot 16.00 uur. De kosten zijn € 20,00 per kind. Voor het tweede kind uit hetzelfde gezin zijn de kosten € 17,50. Ouders die het financieel moeilijk hebben en graag een bijdrage uit het sociaal-cultureel participatiefonds ontvangen, kunnen contact opnemen met de gemeente Enkhuizen.

Oproep voor vrijwilligers

Om van Huttendorp een succes te maken, zijn vrijwilligers nodig. Jongeren van 13, 14 of 15 jaar kunnen zich inschrijven als tienerbegeleider. Ook mensen ouder dan 16 jaar kunnen zich aanmelden als vrijwilliger. De hulp van vrijwilligers is al nodig vanaf zaterdag 20 juli. Vrijwilligers kunnen zich vanaf 2 april aanmelden via de website van Welwonen.