Open dag bij Eetcafé De Bonte Veer in Enkhuizen

3 maanden geleden gepubliceerd

Op zaterdag 23 maart opent sociaal eetcafé De Bonte Veer haar deuren voor een open dag. Het publiek krijgt de kans om kennis te maken met het café en het team, en om een kijkje achter de schermen te nemen.

Over De Bonte Veer

De Bonte Veer is geen gewoon eetcafé. Het team bestaat uit medewerkers die samenwerken met mensen met een verstandelijke beperking. Deze medewerkers worden begeleid door collega’s van Leekerweide. Het café organiseert veel activiteiten, zoals de ‘stamppot met smartlappen’-avond die afgelopen februari een groot succes was.

“We merken dat veel van onze gasten nog niet bekend zijn met De Bonte Veer”, zegt teamlid Dennis Kwakernaak. “We organiseren deze open dag om meer bekendheid te creëren.”

Activiteiten in De Bonte Veer

De Bonte Veer organiseert wekelijkse activiteiten zoals de aanschuiftafel, waar buurtbewoners op woensdag, donderdag en vrijdag kunnen aanschuiven voor een wisselende daghap. Er wordt ook een spelletjesmiddag, een koffieochtend voor ouderen en ‘koffie met een rietje’ georganiseerd, waar ouders met kinderen elkaar kunnen ontmoeten en praten over opvoeding of andere alledaagse zaken. Het sociale aspect staat centraal in alle activiteiten.

Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

De open dag van De Bonte Veer valt samen met de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Deze dagen zijn bedoeld om inwoners kennis te laten maken met de werkgevers in Noord-Holland Noord. Deelnemers van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen zijn ook van harte welkom bij De Bonte Veer.